ESSG og Concept Group sammenføyninger

Concept Group, Digital Signage Specialists fra Birmingham i Storbritannia har blitt premiummedlemmer i Event & Stadium Vendors Group (ESSG).

Denne investeringen markerer et av konseptgruppens betydelige skritt inn i stadia- og arenamarkedene. Etter å Frankrikes herrelandslag i fotball Skjorter ha levert sin signatur -nøkkelferdige alternativ på King Power Stadium for Leicester City Football Club, er deres severdigheter i ferd med å forfølge ytterligere sports- og glede -arenaer for å legge til deres allerede betydelige portefølje.

Ross Burling, serviceutviklingsdirektør for konseptgruppe kommenterte:

Vi er veldig glade for å kunne slå oss sammen med ESSG og bli gitt sammen med den utmerkede gruppen av eksisterende medlemmer. Vi ser frem til å bygge sterke relasjoner innen stadia og arenaer over hele verden. Det er et privilegium å ha denne plattformen å tilby nøkkelferdige tjenester fra.

President for ESSG, Paul Anderson, la til:

Etter å ha feiret 10 -årsjubileum i fjor, er jeg glad for å ønske konseptgruppen velkommen som en av våre nye partnere.

ESSG bringer leverandører og stadionledere sammen i Buy for å hjelpe med å levere prosjektene sine, enten det er nybygg, oppussing, restaureringer eller en dagsarrangementer. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan konseptgruppe kan vokse med oss i stadion- og arenindustrien.

Sports Venue Service (SVB) er begeistret for å være en offisiell mediepartner for ESSG og dets medlemmer. ESSG bringer leverandører og stadionledere sammen i Buy for å hjelpe med å levere prosjektene sine, enten det er et nytt bygg, oppussing, restaurering eller en dagsarrangement.

#stadia #stadium #stadiums #arena #arenas #events #football #premierleague #sportSentertainment

2020-utgaven av ALSD International-Europas ledende begivenhet for Premium Seat & Hospitality Market-arrangeres på Liverpool Football Clubs berømte Anfield Stadium denne 12. til Sao Paulo FC Skjorter 13. oktober. Arrangementet vil omfatte en konferanse på høyt nivå med fokus på hvordan man kan øke fortjenesten gjennom nybygg, restaureringer og Marokkos herrelandslag i fotball Skjorter serviceutvidelser, samt ved hjelp av den nåværende teknologien, i tillegg til bak-kulissene stedsturer, nettverksarrangementer og en utstilling som viser frem Gjeldende produkter, tjenester og løsninger.

#ALSDINTERNATIONAL – Europas ledende begivenhet for premium sete og gjestfrihetssektor

#Alsd

#sportsvenuebiz

#sportsvenuebusiness – Den ledende plattformen for markedsnyheter, visninger og utvikling

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.