NGB rebrands som USA Lacrosse

Det nasjonale styringsorganet for lacrosse i USA har endret navnet til USA Lacrosse. Det er et subtilt skifte fra det tidligere navnet på amerikansk lacrosse, men en som NGBs ledere oppgir vil forene organisasjonens aktiviteter til et helt justert merke.

Rebrand inkluderer på samme måte en ny logo for den Maryland-baserte organisasjonen, som ble utviklet i 1998 i samsvar med sammenslåingen av åtte nasjonale lacrosse-organisasjoner.

“Vi innledet et organisatorisk rebrand av en rekke Borussia Monchengladbach Skjorter hovedårsaker,” uttalte Steve Stenersen, USAs administrerende direktør, som nylig avslørte at han vil reise innen utgangen av 2021 som den eneste lederen organisasjonen har hatt. “For det første Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter ønsket vi å styrke at spilleren er vår ‘North Star.’ Uansett hva vi gjør er til slutt fokusert på å utvide gevinst tilgang til sporten, samt berikende opplevelsen til spillere. For det andre ønsket vi å stille opp våre avgjørende egenskaper, Tysklands herrelandslag i fotball Skjorter inkludert landslagsprogrammet, under en paraply for å forbedre vår merkevaregjenkjenning, samt å rydde opp bredden i vår virksomhet så vel som innvirkning. Og til slutt så vi dette som en sjanse til å forbedre verdien for medlemmene våre, givere så vel som forretningspartnere. ”

Arbeidet var resultatet av en to-årig innsats som ble utført i samarbeid med Objekt media. Rebrand inkluderer også et detaljert visuelt identitetssystem, et nytt merke samt meldingsplattform, et omdirigert USA Lacrosse -magasin, samt en redesign av alle NGBs digitale eiendeler, inkludert introduksjonen av et nytt nettsted.

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.