På skjermen: Declan O’Brien forklarer nøyaktig hvordan IRFU er opptatt av å vise frem Aviva Stadium under Essma Summit 2018

I dette siste Essma -intervjuet forklarer Declan O’Brien nøyaktig hvordan IRFU er opptatt av å vise frem huset til Irish Rugby, Aviva Stadium, under neste års Essma Summit, som arrangeres på spillestedet i verdensklasse, 16. til 17. januar 2018.

Irish Rugby Football Union (IRFU) er det styrende organet for rugby i Irland. Den originale Lansdowne Road Ground – som siden har blitt revet for å lage metode for sin nå ikoniske reinkarnasjon, Aviva Stadium – har blitt inkludert i Essma siden 1996.

I samsvar med intervjuet fikk Essma innsikt fra IRFUs Operations & Events Manager, Declan O’Brien, som aller første ble med på Essma med IRFU tilbake i 1999, samt hvem som fortsatte med å bli et Essma -styremedlem, nå sittende På eksekutivkomiteen, om viktigheten av å vise frem Aviva Stadium under Essma -toppmøtet, med Irland som en av de tre kandidatforeningene i løpet for å holde verdensmesterskapet i rugby i 2023.

Kan du fortelle oss litt om tiden din med Essma, så vel som hvordan du føler om Essma -toppmøtet som kommer til Dublin i januar?
Jeg kom om bord på IRFU i 1999, så vel som jeg endte opp med å være styremedlem i 2001-2002.

Vi er virkelig glade for å holde toppmøtet i Dublin i januar. Vi ser virkelig frem til det, så vel som de fremmøtte vil se et nydelig stadion, holde til en godt organisert begivenhet i en utmerket by.

Hvorfor skal Essma-medlemmer, klubber, stadion-, ligaer samt FA-medlemmer komme til Dublin, til Aviva Stadium, til Essma-toppmøtet?
Essma -toppmøtet er den viktigste begivenheten som Essma FC Utrecht Skjorter har gjennom året. Det er en utmerket nettverkssjanse for folk å tilfredsstille andre stadioner i hele Europa, så vel som å diskutere spørsmål som er like på alle stadioner. I tillegg til det er en utmerket sjanse for folk å finne til Dublin.

Hva kan IRFU så vel som Aviva Stadium gi de som deltar på Essma -toppmøtet? så vel som hva kan Irland vise frem?
Det du ser er hva du får: et fantastisk stadion, hus til irsk fotball [FAI] samt irsk rugby [IRFU]. Det holder rundt 20 arrangementer i året, så det er et sterkt utnyttet stadion.

Vi er virkelig glade for at vi har et slikt sted, som har en mulighet på 50 000, så vel som vi ser fremover til å holde Essma -toppmøtet.

Hva tror du Nagoya Grampus Skjorter om veksten av Essma -toppmøtet? så vel som nøyaktig hvordan har det endret seg så vel som utviklet seg i løpet av de siste årene?
Det aller første toppmøtet ble holdt i München, Tyskland, for omtrent fire år siden. Siden den gang har den vokst eksponentielt hvert år.

I fjor hadde vi et utmerket toppmøte i Lyon, Frankrike, så vel som året før at vi hadde et mer utmerket toppmøte i Bilbao, Spania.

Forhåpentligvis vil Aviva Stadium -arrangementet være den aller beste, så vel som vi Bayern Munich Skjorter virkelig ser frem til det. Vi håper virkelig det vil gi et utmerket sted for arrangementet.

I sitt “møte eksperten” -intervjuet med Essma sa Declan:

Essma -medlemmer bør bli med på Essma -toppmøtet i Dublin siden det er den viktigste begivenheten som Essma har gjennom året. Det er en utmerket nettverkssjanse for folk å tilfredsstille andre stadioner i hele Europa, så vel som å diskutere spørsmål som er like på alle stadioner. Ved siden av dette er det på samme måte den passende sjansen, se Dublin, en fantastisk by.

#Essma Summit 2018

#IRFU

Sports Location Business (SVB) er stolt av å være en offisiell mediepartner for ESSMA så vel som medlemmene, med SVB -administrerende direktør, Katie McIntyre, til alle Essma Summits samt workshops. NB: Katie McIntyre skal lage en serie videointervjuer fra Essma Summit 2018, og tar beliggenhet 16-17 januar på Aviva Stadium.

For ytterligere detaljer om Essma Summit, gå til: Essmasummit.eu

For ytterligere detaljer om ESSMA (European Stadium & Security Administration Association), se deres SVB -katalogoppføring på Internett på:

Aviva Stadiums Martin Murphy – som også er et mangeårig ESSMA -medlem – ble intervjuet av SVB -administrerende direktør, Katie McIntyre, tidligere i år. Sjekket ut intervjuet:

Takling av utfordringene: Intervju med Martin Murphy, stadiondirektør, Aviva Stadium

Online ved å bare klikke her.

Eller se videointervjuet ved å klikke her.

RWC 2023 Race Ramps-Up

Løpet om å holde Rugby World Cup 2023 markerte en stor milepæl 1. juni, med alle tre kandidatforeningene som sendte inn sitatdataene sine til World Rugby i Dublin.

Frankrike, Irland så vel som Sør -Afrika lastet opp sine detaljerte bud til en hengiven så vel som sikker portal etter nødvendig frist, samt også ga budene sine personlig.

Innenfor innleveringene var kandidatene nødvendig for å skissere visjonen, så vel som mål for å holde rugbys verdensomspennende utstillingsbegivenhet. Dette inkluderte bekreftelse av sikringer fra regjeringer så vel som andre riktig bemyndigede enheter, holdekontrakten så vel som detaljert responull

Leave a Reply

Your email address will not be published.