Growth Mindset og …

Komplekse problemer løses aldri av enkle løsninger. Forbedring av å oppdage så vel som eksamenskarakterer, mens institusjonen sannsynligvis er to av de mest komplekse problemene, med mange samhandlende faktorer som integrerer seg for å oppnå nøyaktig hvor godt traineer gjør. Betydning at vi krever at de hjelper traineer med å gjøre mer enn bare å prestere bra – vi krever for å hjelpe dem med å trives. Bekymringen er: hvordan?

Book Growth Mindset Instructor Workshop

Du har mest sannsynlig hørt om vekstdanett, en av de mest fremtredende mentale teoriene i utdanning. Basert på konseptet om at våre ferdigheter så vel som evner ikke er satt i stein, har det blitt knyttet til mye bedre trainee -karakterer av en rekke studier fra hele verden.

Dette gjør det allerede til en fantastisk metode for å hjelpe traineer med å forbedre seg. Men mental fremgang utføres ikke isolert – en strategi som tar sikte på å forbedre en ting, kan på samme måte forbedre en annen. Å forbedre selvprat i traineer er et fantastisk eksempel, ettersom det også hjelper til å forbedre tankegangen, spenningen, fantasien og konsentrasjonen. Det er klart at mange mentale aspekter krysser over og samhandler – så vel som vekstdanett er en av dem.

Så, hvilke ferdigheter vil vi at traineer skal vokse med vekstsettene sine? Hva kan vekst -tankesett integreres med for å forbedre ytelsen?

Hvordan etablere en vekstdanett: noen ressurser

Før vi finner ut hva vi skal vokse med det, krever vi å hjelpe traineer med å etablere et tankesett i vekst helt første. Vi har skrevet mye om dette emnet, så her er noen blogger du kan oppdage interessante:

Hvordan etablerer du virkelig et tankesett?

Spørsmål som motiverer et tankesett for vekst

Språket for vekstmindesett

Strategier for å etablere et tankesett

Growth Mindset: Juventus Skjorter Stories & Science, en 7-delt serie blogger fulle av historier i det virkelige liv for å påvirke studentene dine.

Alle disse bloggene har også gratis plakater du kan bruke for å lære traineene dine om tankesett på en mer engasjerende måte.

Vekst tankesett og … motivasjon

Forskere i en interessant studie, sammen med å etablere tankegangen, ba traineer om å komponere nøyaktig hvordan det å gjøre det bra på institusjonen ville tillate dem å oppnå sine mål, samt bidra til et større samfunn. De oppdaget at denne forbedrede trainee Real Madrid Skjorter -motivasjonen samt økte mulighetene for at de fullførte matematikk, engelsk og vitenskapskurs.

Dette kan være en flott aktivitet å utføre i klasserommet ditt. Fremtidig suksess har konsekvent blitt oppdaget å være en fantastisk motivator, mer enn frykt eller fordeler.

Vekstmindesett og … autonomi

Autonomi er å ha en følelse av alternativ så vel som å styre over hva man gjør. I tillegg kan bit være kvelende, så vel som mye kan fjerne fokus – traineer krever en balanse. I en fersk forskningsstudie av over 2000 studenter, lærte forskere praktikanter nøyaktig hvordan de kan etablere et tankesett i vekst, samt la dem velge nøyaktig hvordan de skal belønnes for oppmøte. Å øke deres autonomi førte til en forbedring i utholdenhet så vel som institusjonskarakterer.

Den hellige utdanningsgrailen er Sevilla FC Skjorter å hjelpe alle traineer som endte opp med å bli uavhengige elever til slutt. Noen fantastiske metoder for å motivere dette inkluderer å veilede dem om effektiv tidsledelse, motivere samarbeid, hjelpe dem med å sette effektive mål (og lage solide planer for å komme dit) … så vel som mange flere.

Vekstmindesett og … minne

Enkelt sagt er vekstdanett troen på at folk kan bli bedre. Det er bare fornuftig at det å etablere en vil føre til at traineer tror at de kan oppdage nye ting.

Å lære dem effektive tilnærminger til revisjon er en konkret strategi for å gjøre det. For det første krever de å forstå hva som ikke fungerer, og dessverre er det trainee-favorittene: Nyere evalueringer har oppdaget at omlesing eller fremheving av nøkkelfraser er spesielt svake teknikker.

På den annen side er det mer så vel som mer forskningsstudier som bekrefter effekten av strategier som:

Gjenopphentingsmetode – Dette inkluderer bare å generere et svar på et spørsmål. Det kan ta form av quizer, tidligere papirer, flash -kort … samt mange flere. Dette tvinger traineer til å se på materiale før de ikke husker det, og styrker minnet om det.

Avstand – Når det gjelder revisjon, trumfer litt imidlertid mye på en gang. Å spre revisjonen over lengre perioder hjelper at traineer husker mer, lenger.

Innblanding – handlingen med å blande opp revisjonstemaer i stedet for å blokkere dem sammen. Selv om det virker som om avstand, er det ikke det samme: all sammenfletting er avstand, men all avstand er ikke sammenfletting.

Dette er bare de aller beste eksemplene, men det er mange andre strategier. sjekket ut vår guide til de aller beste metodene for å revidere for å oppdage mer, eller gå til Innerdrive på Internet Academy for en times CPD-økter som vil lære deg hva du r rLikhet å vite.

Endelig tanke

Å tro at du kan forbedre og etablere ferdigheter er et fast grunnlag for fremtidig læring. Å integrere denne tankegangen med motivasjonen for å bli bedre, en følelse av alternativ så vel som konkrete strategier for å forbedre trainee -minnet kan gi traineer en mye bedre mulighet for å trives både på institusjon så vel som i eksamenene.

Du kan oppdage enda flere av ressursene våre, så vel som tips om veksttankegang i institusjoner på vår Handy Guide -side.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.