American Express Community Stadium for å gjennomgå 5 millioner pund oppgraderinger

Brighton & Hove Albions (Bhafc) American Express Community Stadium er satt til å gjennomgå 5 millioner pund oppgraderinger i sommer, klar til å være vertskap for engelsk Premier League -fotball fra august og utover.

GB-investeringen på 5 millioner pund kommer på baksiden av BhaFCs etterlengtede og høyt omtalte promotering til den engelske Premier League (EPL); markerer første gang på 34 år at måkene har vært på topptur.

Inkludert i den lange listen over verk erstatter de eksisterende flomlysene med et nytt LED -system; En ny ekstra TV-gantry vil bli installert og et ekstra TV-studio- og gjestfrihetsområde lagt til i det sørøstlige hjørnet.

Mediefasilitetene vil bli forbedret for å tilby seks intervjuområder for britiske og globale kringkastere, mens pressekonferanseområdet etter kamp vil bli oppgradert.

En ny matchday -restaurant vil også bli lagt til i East Stand, og spillerne og lederne vil bli belønnet med oppgraderte salonger for sine familier og gjester.

Bhafcs administrerende direktør, Martin Perry – som feiret 20 -årsjubileum med klubben i år – har en travel sommer fremover som fører tilsyn med forbedringene, da han fortalte Seagulls.co.uk:

Mens Chris Hughton, Tony Bloom, Paul Winstanley og Paul Barber har en travel sommer fremover når det gjelder rekruttering av spiller – har prosjektgruppen en betydelig mengde arbeid å påta seg å garantere stadion er klart for Premier League -fotball neste august.

Det er noe vi har planlagt lenge, og planene har utviklet seg de siste fire eller fem årene, ettersom kravene hvert år endres, men vi er glade for at takket være Sveits herrelandslag i fotball Skjorter Chris og spillernes prestasjoner kan vi endelig sette planer til handling.

Det er også nok et betydelig økonomisk utlegg, og på vegne av alle Albion -fans vil jeg gjerne ta takk til Tony – uten ham ville ingenting av dette vært mulig. Jeg er helt fornøyd med ham og hans familie, da dette innebærer så mye for dem.

KSS, arkitektonisk og designpraksis bak både Amex Community Stadium og klubbens treningsplass i kategori 1, sa:

Albions oppstigning til ‘Big Time’ har fullført en fantastisk historie som stiger helt fra bunnen av Football League til Premier League på snaut 20 år.

Med et stadion- og treningssenter i verdensklasse bygget for Premier League, har måkene det ideelle miljøet for å fortsette suksessen både på og utenfor banen.

Hos KSS er vi glade for å ha jobbet med Bhafc på denne fantastiske reisen og ser frem til det neste spennende kapittelet med den nye Premier League -siden.

Les mye mer på:

Finn ut mye mer om Newcastle United Skjorter KSS, inkludert deres tjenester, regionene de er aktive i, i tillegg til kontaktinformasjon og detaljer Tigres UANL Skjorter om signaturprosjektene sine, ved å sjekke ut notering i SVB -katalogen online på:

Bilde, høflighet: KSS

#Sportsvenuebusiness – holder deg kjent!

Del denne artikkelen

Leave a Reply

Your email address will not be published.