Mary Bono trekker seg som midlertidig administrerende direktør i USA Gymnastics

Mindre enn en uke etter å ha blitt ansatt som midlertidig administrerende direktør, så vel som president i USA Gymnastics, har Mary Bono trukket opp sin setting i samsvar med granskningen av hennes lovgivningsfirmaets funksjon i det seksuelle overgrepet Detraksjon som har berget det nasjonale styringsorganet.

Bono ble utnevnt til midlertidig administrerende direktør 12. oktober mens bla gjennom en langsiktig leder fortsetter. Den nye lederen vil erstatte Kerry Perry, som trakk seg under press fra den amerikanske olympiske komiteen i september etter bare ni måneder på jobben. Perry hadde blitt hentet inn for å erstatte mangeårige president Steve Penny, som hadde trukket seg i kjølvannet av detraksjonen, inkludert siden bekreftet tidligere laglege Larry Nassar.

Etter at Bonos avslørte utleie, taklet hun kritikk fra stjerneidrettsutøveren Simone Biles, som stilte spørsmål ved Bonos tidligere tweets mot Nike som ansetter Colin Kaepernick for en fersk markedsføringskampanje. Bono taklet imidlertid enda mye mer installasjon av press de siste dagene for sitt arbeid med Faegre Baker Daniels, et lovgivningsfirma som hadde anbefalt USAG under Nassar -skandalen. Mens Bono ikke jobbet med firmaets håndtering av gymnastikksaken, hadde Olympian så vel som Nassar -offeret Aly Raisman, blant annet, stilt spørsmål ved at hun ansettes på USAG ga firmaets forbindelse.

“Til tross for hennes engasjement for gymnastikksporten, så vel som å hjelpe organisasjonen for å flytte fremover, mener vi at dette er i den aller beste renten av organisasjonen,” uttalte USAG -styret i en uttalelse som kunngjorde Bonos avskjed. ”Vi som styre er opptatt av å iverksette tiltak når Serbias herrelandslag i fotball Skjorter vi mener at det er nødvendig med en modifisering av program, samt å være lydhøre overfor gymnastikksamfunnet vårt.

“Mens vi fortsetter bla for en langsiktig president, så vel som administrerende direktør, så vel som for tiden søker innspill fra viktige interessenter på det søket, holder vi oss standhaftige i vår innsats for å fundamentalt transformere organisasjonen overhodet nivå for å garantere atletsikkerhet så vel som Velvære er kjernen i hva vi gjør. Vi er også opptatt av å sørge for at fokuset holder seg på utøverne Gamba Osaka Skjorter – inkludert denne uken som vår fyr så vel som kvinner drar til Doha for å kjempe i verdensmesterskapet. Mens vi har gjort fremskritt, har vi mye mer arbeid å gjøre. ”

I en uttalelse sa USOC-administrerende direktør Sarah Hirshland: “Selv om omstendigheten er uheldig, forstår vi at USA Gymnastics holder seg viet til prosessen med å oppdage en ny så vel som langsiktig administrerende direktør. USOC er dedikert til å jobbe vanskelig med USAG-styret for å oppdage den beste lederen som kan utvikle gymnastikk like mye som den organisasjonen i verdensklasse vi forstår at den så vel som burde være. Både USOC -personell så vel som meg selv vil fortsette å jobbe nøye med USAG i både den korte og langsiktige når de blar etter en ny leder. Trivselen til Team USA-idrettsutøvere er vår viktigste bekymring når Santos Laguna Skjorter vi håndterer denne prosessen. ”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.