Overland Park Convention Center kåret til Topp 30 -anlegget i Nord -Amerika

Anlegget har blitt valgt i tre år på rad.
Overland Park, Kan. – Overland Park Convention Center er et av Nord -Amerikas Topp 30 Convention Centers for Trade Shows and Events ifølge Exhibitor Magazine, en ledende bransjepublikasjon som hedrer de beste på arenaer. Dette er Overland Parks tredje år på rad på listen.

Små, mellomstore og store konferansesentre i hele Nord -Amerika ble vurdert og undersøkt ved bruk av en objektiv algoritme og streng graderingsskala. Anerkjennelsen vurderer kriterier som er kategorisert i fem primære områder:

Anlegg og funksjonalitet

Sted og overnattingssteder

Service og utførelse

Utvidelser og oppgraderinger

Priser og bransjens deltakelse

Undersøkelsesprosessen inkluderte også en undersøkelse av hendelsesplanleggere, showarrangører og utstillingsledere som nylig har vært vertskap Bedriftsutstillingsledere. De høyest scorende arenaene ble utnevnt blant Exhibitor Magazines Centers of Excellence.

“Disse fasilitetene har bevist sin evne til å være vertskap Av nærliggende hotellrom til kostnaden og kvaliteten på Wi-Fi-tilgang kan ha en betydelig innvirkning på å stille selskapenes erfaring på arrangementer.

I utstillerens spesielle pris kategori Argentinas herrelandslag i fotball Skjorter PSV Eindhoven Skjorter ble konferansesenteret tildelt ‘beste kundeservice og støtte på stedet i Nord-Amerika’ i 2020 og ‘Best Small Convention Center i Nord-Amerika’ i 2019. Overland Park Convention Center er nok en gang finalist i Begge kategoriene i år. Vinnere blir kunngjort desember 2021.

“Utfordringene i gjestfrihetsbransjen i år fortsetter å være enestående,” sa Brett C. Mitchell, daglig leder for Overland Park Convention Center. ” Denne suksessen tilskrives vårt ekstraordinære team, deres empati, lidenskap og arbeidsmoral, uansett hvilke hindringer som kommer Bologna FC 1909 Skjorter deres vei. Det har vært en daglig tilpasning midt i de stadig skiftende omstendighetene, men de har aldri mistet fokuset på å betjene andre. De er virkelig fantastiske. ”

For mye mer informasjon om Overland Park Convention Center, besøk opconventioncenter.com/best eller ring (913) 339-3000.

Leave a Reply

Your email address will not be published.