IOC autoriserer Paris for 2024, L.A. for 2028

Den verdensomspennende olympiske komite Kom på IOCs økt i Lima, Peru, samt markerer slutten av månedene med bosetting mellom de to byene så vel som IOC i et uvanlig trinn der to olympiske leker ble tildelt på en gang.

Begge byer hadde til å begynne med sitat for 2024 -kampene, men med en rekke større byer som droppet ut av strid under anbudsprosessen, forhandlet IOC kontrakten som får organisasjonen til en viss stabilitet i hold de neste 11 årene.

“Over programmet for våre evalueringer bekreftet disse to byene i verdensklasse deres evne til å holde fremragende spill,” uttalte Patrick Baumann, generalsekretæren for det verdensomspennende basketballforbundet som ledet eksamenskompensasjonen for begge hendelsene. “Kandidaturene er lavrisiko så vel som høye belønninger, både for olympiske bevegelser så vel som byene.”

Avgjørelsen indikerer de olympiske sommerlekene vil returnere til USA for Atalanta BC Skjorter aller første gang med tanke på at Atlanta som ble holdt i 1996. (Salt Lake City holdt de olympiske vinterkampene i 2002.) For å hedre avgjørelsen, arenaer over Los Angeles så vel som Noen i tidligere amerikanske byer som er opplyst i fargene på Los Angeles -sitatet, så vel som logoen som begynner 12. september. I tillegg til mye mer enn 50 steder rundt Los Angeles som deltok, ble Lake Placid med på sitt olympiske ishockey -spillested i 1980 , Squaw Valley opplyste det berømte olympiske skiltet, samt St. Louis tente på utsiden av St. Louis Union Station.

Paris -forslaget krever hendelser hovedsakelig i to klynger, inkludert en i sentrum. Sitatkomiteen har erklært at 85 prosent av idrettsutøverne vil være innen 30 minutter etter deres beliggenhet fra utøverens landsby. Blant forslagene i sitatet er at Beach Volleyball skal holdes ved foten av Eiffeltårnet.

Sitatet i Los Angeles krever at arrangementer skal holdes i klynger med arrangementer som skal iscenesatte i sentrum av Los Angeles, San Fernando Valley, Long Beach, South Bay samt Anaheim. Idrettsutøvere ville bli innlosjert i sovesalene ved UCLA, så vel som medlemmer av media ville få bolig i sovesalene ved University of South California. Sitatkomiteen har antydet at Los Angeles Memorial Coliseum, åpningsseremonien, da byen som ble holdt i 1932 samt 1984, deler åpningskvelden med det nye NFL stadion under bygning i Inglewood nær Los Angeles Worldwide flyplass. Seremonien skulle begynne på Colosseum, med den olympiske flammen som ble transportert til NFL -spillestedet, der den olympiske gryten ville bli tent.

“I dag er en av de mest betydelige dagene i historien til den amerikanske olympiske så vel som paralympiske bevegelser – og det er en vi har ventet på å feire i mange år,” sa styreleder Larry Boca Juniors Skjorter Probst. Los Angeles ‘spillplan er uten sidestykke så godt som vil ha en vidtrekkende effekt innenlands så vel som i utlandet. Denne visjonære dobbeltprisen vil ingen spørsmål om forsyning en tid med uovertruffen utholdenhet samt stabilitet for de verdensomspennende olympiske så vel som paralympiske bevegelser, så vel som L.A. -spillene vil absolutt møte deres løfte om å være et ‘nye spill for en ny tid.’ ”

Andrew Parsons, den nye presidenten for den verdensomspennende paralympiske komiteen, applauderte avgjørelsen, og bemerket at den paralympiske bevegelsen står for å få betydelig grunn i USA med Los Angeles som hold i 2028.

“Dette er en betydelig sjanse for oss å engasjere det amerikanske markedet når det gjelder bevissthet, tilskuertall, TV -seertall, industriell støtte samt deltakelse; Det er en sjanse for at vi må forstå med begge hender, ”sa han. ”Det amerikanske markedet når det gjelder forståelse er fremdeles relativt under etablert sammenlignet med andre markeder rundt om i verden. Vi må ta denne sjansen for å sikre at så mange Sao Paulo FC Skjorter mennesker som mulig i USA er bevisste på de paralympiske spillene, så vel som effekten de kan ha for å transformere samfunnet. ”

Dele denne:
Twitter
Facebook
Skrive ut
LinkedIn
Reddit
E -post

Leave a Reply

Your email address will not be published.