Hvordan holde en jevn kjøl under konkurranse

som bevarer en emosjonell balanse for idrettsutøvere

Det er ikke enkelt å håndtere følelsene dine så vel som å bevare ro under en konkurranse, selv om det er utrolig påkrevd hvis du skal fortsette å etablere spillet ditt …

Det er mange ting som kan slå deg av spillet ditt:

En dårlig rutine for en gymnast

En nedgang for en baseballspiller

En streng med tapte skudd for en basketballspiller

Å miste serveringen din for en tennisspiller

En dobbel bogey for en golfspiller

En fotballmåltid som slipper inn et dårlig mål

“Selv kjøl” refererer til å bevare en emosjonell balanse.
En jevn kjøl er når du ikke blir så bra når du har det bra, i tillegg til at du ikke blir så bra når du treffer grove lapper i løpet av konkurransesesongen.

Miami Warm Point Guard, Tyler Johnson, har viet mye av tiden sin i NBA til å oppdage for å holde en jevn kjøl med UPS så vel som nedturer i en 82 spillsesong.

Johnson ble oversett av hvert lag i NBA -utkastet i 2014 …

Som en ikke -utarbeidet rookie, spilte Johnson for Miami Warm i NBA Summertime League 2014. Noen måneder senere ble Johnson frafalt av den varme, så vel som ble valgt til å spille i Advancement League.

I 2015 signerte Johnson en 10-dagers kontrakt, men ble imidlertid ikke beholdt av det varme etter at kontrakten gikk ut. To uker senere signerte Johnson et to-årig tilbud Ghanas herrelandslag i fotball Skjorter med det varme så vel som har rampet opp sin innsats noensinne fordi for å heve spillet til neste nivå.

Johnson har kjempet med to skader (en skadet kjeve i tillegg til å ta på seg skade), men i 2016 signerte Johnson en fireårig kontrakt på 50 millioner dollar med varmen.

Johnson forsto at hvis han skulle ta spillet sitt til neste nivå, ville han kreve evnen til å bevare en jevn keel … så vel som han har!

Hver av sine tre sesonger har Johnson sett hans minutter per kamp boost så godt som han har svart ved å forbedre poengene sine per kamp hvert år med et yrke høyt typisk på 13,7 på sitt tredje år.

Johnson: “Jeg tror det er mest sannsynlig det viktigste jeg har trengt – det mentale elementet i spillet. Jeg tror fysisk at jeg har verktøyene til å være en virkelig flott spiller i denne ligaen. Det er bare mentalt å bo med det. Det SL Benfica Skjorter er en så lang sesong. Det kommer til å være så mange UPS så vel som nedturer, men alle de fantastiske spillerne snakker om å ha den jevnlige, ikke bli så godt høy eller så godt lavt på seg selv. Det er noe jeg har jobbet med. ”

Akkurat som Johnson har forpliktet seg til å jobbe med sitt mentale spill, kan du også.

Ved å ta det aller første skrittet mot å holde deg sammensatt og følelsesmessig balansert, kan du være mye mer produktiv og konsistent gjennom sesongen.

Tips for å holde en jevn kjøl under konkurranse:
Utsiktene dine betyr mye mer enn ditt utseende. Hvis du er i stand til å holde et positivt perspektiv, er du i mye bedre omgivelser å spille på topp.

Idrettsutøvere får vanskeligheter når de vender seg innover og blir sammenfiltret i sine intense følelser.

1. Erkjenn dine utløsere for ugunstige følelser.

Hva setter deg av? Blir du opprørt eller nede etter feil, dårlige samtaler eller uhøflige motstandere?

2. Oppdag for å endre reaksjonen din på disse triggerne.

For eksempel er en dårlig telefonsamtale fra en tjenestemann bare en sannhet der du ikke har blitt opprørt over. Endre din reaksjon på å endre følelsen din …

I stedet for å dvele ved “det er urettferdig så vel som vil skade mine muligheter for å vinne,” kan du endre til: “Det er bare en telefonsamtale over et langt spill. REFS -avgjørelsen er utenfor min kontroll. Godta det en flytting på. ”

3. For å holde fart på din side, hold over glede i inspeksjon, så vel som å spille nøyaktig det samme spillet som fikk deg inn i den posisjonen.

Du burde være mesteren over følelsene dine i stedet for at følelsene dine dikterer nøyaktig hvordan du presterer.

Begynn med å oppdage nøyaktig hvordan du erobrer feil med “den komponerte idrettsutøveren.”

Lær mentale spillteknikker for å forbedre ro i idrett!

Hvis du er Fotball Skjorter en idrettsutøver som ønsker å oppdage nøyaktig hvordan du kan stoppe ytelsesstress og angst raskt, være klar, rolig så vel som i administrering under de “kritiske øyeblikkene”, oppdag mye mer om den komponerte idrettsutøveren!

Kraftige teknikker for å oppdage et sammensatt tankesett kan utvikles, men du bør først fjerne den mentale sfæren så vel som kjeder som unngår deg å ha øyeblikkelig ro når du krever det.

Hvor mye bedre vil du utføre hvis du har generell selvtillit, så vel som sammenstilling for å utføre din fineste i knasende tid?

Den komponerte atlet -CD -en så vel som arbeidsbokprogram består av 2 Audio CD -er som inkluderer 14 dager med å øke øvelsene Tilpass øvelsene til dine personlige knasende vanskeligheter, samt takler press.

Lær mye mer om et av våre mange fremtredende CD -programmer jegnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.