Nadals mentale spill: tro på seieren

som har tillit til at du kan vinne

OK, jeg tenker stadig på Nadal-Federer-kampen. Som jeg sa i en tidligere artikkel, ble finalen på Australian Open fylt med tennispsykologiske perler. Jeg snakket om hvordan Nadal visste hvem han var før kampen, og det endret seg ikke etter kampen.

Et annet interessant indre spill av tennis sitat jeg hentet fra intervjuet etter kampen var noe Nadal sa at instruktøren hans ba ham gjøre:

Å tro på seieren hele tiden.
Oversettelse: Ha tillit til at du kan vinne kampen uansett hva som skjer under kampen.

Intervjueren spurte Nadal om han var engstelig for kondisjonsnivået på grunn av maraton semifinalekamp to dager tidligere. Dette var hva Nadal hadde å si:

“Ja lite grann. litt sliten. Jeg var litt engstelig for den fysiske ytelsen fordi jeg øvde og var vanskelig å beholde konsentrasjonen, nei? Men jeg snakket med instruktøren min før kampen, med Toni. Han sa til meg: ‘Du drar dit og kjemper hele tiden og tror Atletico Mineiro Skjorter på seieren hele tiden.’ Jeg tror det var det jeg gjorde til slutt, »sa Nadal.

Jeg tror Federer beseiret seg mentalt i det endelige settet med en viss feil tenking. Senere følte han at kampen ikke må ha gått fem sett … han holdt også ideen om at den bedre spilleren ikke alltid vinner fordi det kommer ned på fart og hvem som har fart på slutten av kampen:

“Han er vanskelig som mange andre gutter. Du vet, i et femte sett kan alt skje. Det er problemet. Ikke normalt vinner den bedre spilleren alltid. Bare et spørsmål om fart noen ganger, ”sa Federer.

Du kan se to forskjellige tennis -tankesett som spiller her ute. Jeg vet egentlig ikke hva de tenker, men basert på intervjuene etter kampen tillot Federer sin mangel på fart for å sabotere ham sjanser. Mens Nadal brukte fart og tro på at han kunne vinne kampen for å drive ham til seier. Federer sa at han lot denne komme bort fra ham, men kan ikke vinne hver turnering han går inn i.

“Jeg tror jeg spilte et dårlig femte sett,” sa Federer.

Tennispsykologideen din for i dag
Ikke la skiftene i momentum endre troen på din evne til å vinne kampen. Hold deg trygg, treff skuddene som fikk deg inn i finalen, og aldri miste troen du kan vinne.

Lær velprøvde mentale spillmetoder for å gjøre ditt beste på banen!

Opptrer du (eller spillerne dine) opp til din evne i konkurranse?

Ta med deg ditt beste og mye selvsikre spill til kamper?

Vellykkede tennisspillere har lært å gjøre med største Brighton & Hove Albion FC Skjorter tillit til turneringer.

Hvis du er klar til å forbedre din mentale seighet og gjøre med største selvtillit i kamper, kan tennis tillit: mental seighet for turneringsspillere hjelpe deg med å gjøre dette!

Bruk tennis -selvtillit for å forbedre din mentale seighet i tennis og oppdage kraftige og velprøvde mentale spillmetoder som har hjulpet profesjonelle idrettsutøvere med å vinne!

Tennis tillit: mental seighet for turneringsspillere

Hva sier mentale spillkunder?
“Siden du sist jobbet med AJ i begynnelsen av september, har hans nasjonale rangering forbedret seg fra 349 til 148. Hans turneringsrekord på et tidspunkt, med tanke på at det å snakke med deg var 17-4, med 3 av de 4 i tredje sett eller tiebreakers og 2 av disse kampene som den samme spilleren, som han har vurdert som slått (du husker kanskje at han var på en 0-9 tapende strek da vi kontaktet deg). Hans uavgjortrekord er minst 90% gjennom forrige helg da han vant 18-talls distriktsturnering med en semi- og den siste kampvinningen. Hjelpen din har absolutt forbedret AJs resultater, og hans oppførsel på banen har forbedret seg betydelig. ”
~ Dawn Woodman, A.J.s mor

Last ned vår gratis tennispsykologirapport!

Oppdag om du lager en eller mye mer av disse “kostbare” uforsiktige mentale spillfeilene under kamper!

Last ned vår gratis tennispsykologirapport:

Seks tvangsmessige ‘mentale spill’ feil tennisspillere gjør mellom poeng

Du vil oppdage:

Hvordan tankene dine kan være din beste eller verste eiendel på banen.

Hvis du bruker tankene dine med suksess mellom punktene.

En metode som kan hjelpe deg med å gå av det siste punktet.

De beste mentale spillferdighetene du trenger å mestre for å forbedre selvtilliten og ytelsen mellom poeng.

Klikk her for å laste ned din gratis rapport i dag: Seks tvangsmessige ‘mentale spill’ feil tennisspillere gjør mellom poeng

Hva sier tennisspillere?
“På vegne av alle våre trenere som deltok på ITA Coaches -stevnet i 2004, vil jeg Belgias herrelandslag i fotball Skjorter takke deg for at du tjente som en omtalt kliniker. Jeg vet at trenerne følte at det var både tilfredsstillende og informativt. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å forberede og presentere en så imponerende klinikk til fordel for trenerne våre. ”
~ Nancy Breo, ITA Convention

Øk selvtilliten din og fokuset med ekspert mental spill coaching!

Master Mental Game -instruktør Dr. Patrick Cohn kan hjelpe deg med å bli kvitt dine mentale spillproblemer med personlig coaching.

Du kan jobbenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.